2024-04-04 Kampanj

Kampanjpris på Hyundai-panel

Just nu har vi riktigt bra pris på vår panel från Hyundai – G12 PERC Shingled HG – 435W Full Black!

Letar du efter en kraftfull och pålitlig lösning för att generera din egen el? Då är denna panel rätt val. Hyundais paneler är inte bara estetiskt tilltalande med sin helsvarta design, de erbjuder också en rad fördelar som gör dem till det optimala valet för ditt solenergiprojekt.

1. Hög effektivitet
Hyundai’s G12 PERC Shingled solpaneler är utformade för att maximera energiproduktionen från solen. Med en imponerande effekt på 435W ger varje panel ett högt energiutbyte, vilket resulterar i en mer effektiv och kostnadseffektiv energiproduktion för din fastighet.

2. Avancerad teknologi
Dessa solpaneler använder den senaste G12 PERC Shingled teknologin, vilket innebär att solcellerna är arrangerade på ett sätt som minimerar skuggning och ökar energiutbytet. Detta gör dem idealiska för områden med varierande ljusförhållanden och ger en stabil och pålitlig prestanda över tid.

3. Lång livslängd och garanti 
En av de mest lockande fördelarna med Hyundai’s solpaneler är den långa livslängden och garantin. Med en imponerande 25-årig produkt- och effektgaranti kan du vara säker på att dina investeringar är skyddade och att panelerna kommer att fortsätta leverera pålitlig och effektiv energi under lång tid framöver.

4. Estetiskt tilltalande design
Den helsvarta designen på Hyundai’s solpaneler ger inte bara en modern och elegant estetik till din fastighet, den bidrar också till ökad effektivitet genom att eliminera ramens skuggningseffekter.

Dessutom får du 4 procent rabatt när du köper en helpall (36 st solpaneler) – utnyttja dessa otroliga priser redan idag!

Här hittar du produkten!