2024-04-16 Kampanj

Huawei Batterikampanj: Få förmånliga erbjudanden!

Är du en installatör som strävar efter att maximera värdet för dina solenergiprojekt? Då har vi spännande nyheter för dig! Just nu erbjuder Huawei en exklusiv kampanj där du får riktigt bra erbjudanden för varje LUNA2000-5-E0 5KWh batteripack du köper.


Varför ska du välja LUNA2000-5-E0 batteripack?

Vi förstår att du som installatör alltid strävar efter att erbjuda det bästa för dina kunder. LUNA2000-5-E0 batteripack är utformat för att maximera effektiviteten och pålitligheten i dina solenergiprojekt. Systemet bygger på batterimoduler om 5 kWh styck och erbjuder möjligheten att bygga ihop tre batterimoduler till en styrenhet, totalt 15 kWh. Dessutom kan 2 styrenheter parallellkopplas för att möjliggöra lagring ända upp till 30 kWh, vilket ger stor flexibilitet och skalbarhet för olika behov och storlekar på solenergiprojekt.
 

Förmånliga erbjudanden för registrerade installatörer

Som registrerad installatör i Huawei Nordic PV Community får du tillgång till riktigt bra erbjudanden för varje LUNA2000-5-E0 5KWh batteripack du köper hos oss på Solelgrossisten. Dessutom får du värdefull kunskap och expertis inom Huaweis produkter och tjänster genom att vara registrerad i deras installatörsportal.
 

Registrera dig nu!

För att ta del av kampanjen behöver du registrera din anläggning och få den godkänd i Huawei Nordic PV Community. Registrera dig här för att ta del av dessa förmåner! 

Köp dina batteripack här.

Kampanjen gäller mellan 1 april till 31 juli.