2024-05-03 Kampanj

GoodWe Triple Points Campaign - tjäna trippla lojalitetspoäng för varje hybridväxelriktare

Missa inte detta! GoodWe Triple Points Campaign är en fantastisk möjlighet för alla installatörer att öka sina lojalitetspoäng och vidareutveckla sina färdigheter som GoodWe-installatör. Genom att installera utvalda hybridväxelriktare fram till den 31 juli 2024 kan du tjäna trippla lojalitetspoäng för varje ET PLUS+, ET PLUS+ (16A) och EH Series växelriktare du installerar. 

Det är enkelt att delta i kampanjen. Allt du behöver göra är att bli en certifierad GoodWe Plus-installatör och registrera dina installationer på SEMS-plattformen. På så sätt kan du påbörja din resa mot silver- eller guldstatus och dra nytta av fördelarna som kommer med det. Att bli en certifierad GoodWe Plus-installatör innebär att du är kvalificerad att installera GoodWe växelriktare på ett effektivt och professionellt sätt. Det ger dig också tillgång till teknisk support och utbildning för att förbättra din kunskap och färdigheter inom solenergiinstallation.

Genom att delta i Triple Points Campaign kan du inte bara öka dina lojalitetspoäng, utan också dra nytta av de förmåner som kommer med att vara en certifierad GoodWe-installatör. Missa inte denna fantastiska möjlighet att ta din installationkarriär till nästa nivå och vara en del av GoodWes framgångsrika team. 

Klicka här för att läsa mer om kampanjen och här för att ansöka om att bli certifierad installatör. 

Se till att dra nytta av erbjudandet innan det är för sent! Utforska GoodWe:s hybridväxelriktare >>

Kampanjen sträcker sig från den 1 april till den 31 juli 2024.