2023-12-14 Solelgrossisten

Marknadsassistent till Solelgrossisten

Är du en kreativ doer med ett leende som smittar av sig? Har du ett brinnande intresse för marknadsföring och affärer? Vill du ansluta till ett bolag som värderar en god gemenskap och vara en del av deras tillväxtresa? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Marknadsassistent hos Solelgrossisten är huvuduppgiften att stödja och driva företagets marknadsnärvaro framåt i koncernens två bolag. Arbetet innefattar operativt arbete med att utveckla och upprätthålla marknadsföring i både digitala och analoga kanaler. Du ansvarar för att driva trafik via köpta och ägda kanaler, vilket gör dig till företagets ansikte utåt och den primära kontaktpunkten för kommunikationen med befintliga och potentiella kunder. Du ges en nyckelroll i att säkerställa koncernens framgångsrika närvaro och engagemang på marknaden.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

 • Driva trafik via köpta och ägda kanaler och säkerställa marknadsnärvaro för koncernens två bolag.
 • Ansvara för utveckling och uppdatering av bolagens hemsidor och i viss mån vara behjälplig i arbetet med att skapa en ny webbplattform.
 • Skriva blogginlägg, nyhetsbrev och skapa sökordsoptimering på siterna.
 • Skapa och genomföra marknadsaktiviteter samt ansvara för företagets exponering i sociala medier.
 • Skapa layout och annonsering för såväl digitala som analoga kanaler.
 • Analysera kampanjer och aktiviteter i analysverktyg och skapa rapport varje månad.
 • Koordinera evenemang, delta i planeringen av marknadskampanjer och samverka med externa partners för genomförande av marknadsaktiviteter.
 • Stötta säljavdelningen med marknadsmaterial och uppdaterade dokument.
 • Hålla dig uppdaterad på nya trender, programuppdateringar, nyheter inom den digitala branschen och möjligheter samt delta i utveckling- och förbättringsarbete utifrån analyser på utfört arbete.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Marknadsassistent är du en kreativ och engagerad doer med en förståelse för affärer och långsiktiga relationer. Du uppskattar att arbeta brett och i samverkan med andra, samt att du har en förmåga att driva dig själv och ditt arbete framåt. Med ett lösningsfokuserat och initiativtagande förhållningssätt tar du dig an arbetsuppgifter med entusiasm samt att du vågar tänka utanför befintliga ramar. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, där ingen dag är den andra lik och där du får möjlighet att samverka med flera olika funktioner i organisationen. Därtill är du en prestigelös och flexibel lagspelare som gärna har ett intresse för grön energi.

Viktigt för tjänsten: 

 • Utbildning och erfarenhet av marknadsföring
 • Kunskap i SEO, SOME och textproduktion
 • God kunskap i Googles olika plattformar som ex. GA4 och Google
 • Mycket god dator- och systemvana, framför allt i Adobe-paketet
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort och tillgång till egen bil.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Marknadsassistent är ett konsultuppdrag där du till en början blir anställd av Eterni Sweden AB. Efter sex månader finns goda möjligheter till en anställning direkt hos Solelgrossisten som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag och du ingår i ett härligt team som värderar en god gemenskap. Du sitter i fräscha och trevliga lokaler på huvudkontoret i Tomelilla och rapporterar till Marknadschefen. Efter introduktion finns möjlighet att arbeta hemifrån/på distans någon dag per vecka.


ÖVRIGT
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här!