2024-04-24 Solelgrossisten

Viktig information till dig som kund!

Vi har fantastiska nyheter att dela med er! Snart lanserar vi vår helt nya webbshop på www.solelgrossisten.se. Detta representerar verkligen ett stort steg framåt för oss, och vi gläder oss enormt över att kunna erbjuda er ännu bättre service och samma högkvalitativa produkter via vår uppgraderade plattform.

Men det är inte allt – i samband med att vi lanserar vår nya webbshop släpper vi också ett sprillans nytt affärssystem. Detta öppnar upp för förbättrade lagerhanteringssystem och rutiner, smidigare produktleveranser och ännu bättre service från vårt dedikerade säljteam.

Innan den stora lanseringen den 6/5 finns det några viktiga punkter vi vill att du ska ha koll på. Så här är det: Lägg dina beställningar SENAST den 26/4 för att säkerställa att de behandlas i tid. Varför? Eftersom nästa leverans från vårt lager inte sker förrän den 6/5.
 

Så, vad behöver du veta innan lanseringen?


Sista dag för utleverans

Om du vill att dina beställningar ska levereras innan vi stänger för inventering och starten av vårt nya affärssystem, se till att lägga dina beställningar senast fredag den 26/4 kl 12:00 för leverans INNAN stängningen. Efter detta tillfälle kommer vi inte kunna leverera produkter från lagret under en kort period.
 

Nästa utleverans från vårt lager

Paket/System – skickas från den 6/5
Partload/Fulload – skickas från den 7/5
 

Nya webshopen – den 5/6 är det dags!

Vi släpper vår sprillans nya webshop samtidigt som vi introducerar vårt nya affärssystem. Vi har arbetat hårt för att göra övergången så smidig och inspirerande som möjligt för dig. Du kommer att hitta samma breda utbud av produkter och tjänster på vår nya plattform, men med förbättrade sätt för våra säljare och lagerpersonal att arbeta efter.
 

Vi vill också uppmana dig att ladda ner underlag från tidigare beställningar om du vill ha koll på vad du har beställt tidigare. Tyvärr kommer vi inte att ha tillgång till statistik från tidigare lagda ordrar på våra nya ”Mina sidor” i webshopen.

Låt oss gemensamt fira denna nya milstolpe! Vi ser verkligen fram emot att fortsätta vara din pålitliga partner för solenergi och hållbara lösningar.

 

Med vänliga hälsningar,
Teamet på Solelgrossisten

Beställ dina produkter idag!