2023-09-12 Solelgrossisten

Fullstack-utvecklare till Solelgrossisten

Vill du ta steget in i en värld av möjligheter och frihet? På Solelgrossisten får du chansen att vara en del av ett engagerat team som arbetar med vårt innovativa kalkyleringsverktyg, som används av våra kunder för hela processen från offert till färdig produkt. Vi söker nu en passionerad fullstack-utvecklare som är redo att ta nästa steg i sin karriär.

Nu söker vi en fullstack-utvecklare som får möjligheten att arbeta med vårt kalkyleringsverktyg.

 

Dina arbetsuppgifter

Som fullstack-utvecklare kommer du att arbeta med spännande teknologier, inklusive PHP, JavaScript och React. Meriterande är kunskaper inom AWS och Docker. Du kommer att ha en betydande roll i att påverka vilka tekniker vi använder framöver och vara med och forma framtidens tekniska lösningar hos oss.

 

Vi erbjuder

  • Stor flexibilitet när det gäller arbetsplats – våra kontor finns i Malmö, Lund, Helsingborg eller Tomelilla.
  • Möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Möjligheten att vara en del av ett dedikerat team där din åsikt räknas.
  • En chans att påverka Solelgrossistens framtida tekniska framsteg.


Kvalifikationer

  • Erfarenhet av fullstack-utveckling.
  • Kompetens inom PHP, JavaScript och React.
  • Meriterande kunskaper inom AWS och Docker.
  • En stark vilja att påverka och utveckla tekniska lösningar.

 

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara med och driva teknisk utveckling framåt, skicka din ansökan till oss idag!


Om detta låter som en spännande utmaning för dig…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansök redan idag, dock är sista ansökningsdagen 2023-10-20.
Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anneli Lundblom, Produktägare, anneli.lundblom@solelgrossisten.se

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team hos Solelgrossisten!
 

Om oss

Solelgrossisten är en av landets snabbast växande grossister inom solel. Vi säljer enbart till återförsäljare och installatörer och representerar många av marknadens ledande varumärken. Men vi säljer inte bara utrustning. Vårt jobb är att se till att installatör eller återförsäljare säljer och levererar rätt lösning till sin kund. Vi står vid kundens sida hela vägen från dimensionering till driftsättning.

Vi svarar på tekniska frågor, ger råd, utbildar och hjälper till att beräkna vid behov. Allt det som krävs för att göra våra kunders tillvaro enklare, lönsammare och deras kunder gladare. Läs mer om hur vi får till detta på www.solelgrossisten.se

Sök tjänsten här!