2023-12-20 Solelgrossisten

En julhälsning från Solelgrossisten

I en säsong av strålande ljus och reflektioner ser vi tillbaka på året som gått med enorm tacksamhet gentemot er, våra soliga kunder. Ert engagemang för hållbarhet och ert val av solenergi som en väg till en grönare framtid inspirerar oss dagligen.

Kära solkunder,

Året har varit fyllt med soliga stunder, och vi är tacksamma för varje tillfälle att få vara en del av er resa mot en mer hållbar energianvändning. Er entusiasm och ert stöd driver oss att fortsätta leverera högkvalitativa tekniska lösningar och service.

I denna högtid av ljus och värme vill vi önska er och era nära och kära en strålande jul. Må ert hem bada i solens gyllene strålar och er omgivning fyllas av den värme som endast julen kan erbjuda.

Inför det kommande året ser vi fram emot att fortsätta vårt arbete tillsammans för att främja hållbara energilösningar. Vi hoppas att solen ska lysa på er väg och att era dagar fylls med positiv energi.

Vår support har öppet som vanligt under v.52 och v.1 och ni är välkomna att kontakta oss här på hemsidan eller på telefon 010-3033302 

Tack för att ni väljer Solelgrossisten som er solenergipartner. Vi önskar er en glädjefylld jul och ett strålande nytt år!

Soliga hälsningar från oss på Solelgrossisten Sverige AB