2024-01-08 Solelgrossisten

Anmäl dig till våra gratis webinar!

Solenergi är en växande och lönsam bransch som kräver kvalificerade och kompetenta installatörer. Som solenergiinstallatör vet du hur viktigt det är att hålla dig uppdaterad om de senaste teknikerna, produkterna och reglerna som gäller för solenergianläggningar.

Men hur hittar du den bästa utbildningen för att förbättra din yrkesroll? Hur får du tillgång till expertråd och tips från ledande solenergiföretag? Det är här våra webinar kommer in. Vi på Solelgrossisten är experter på solenergi och vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som installatör. Vi erbjuder flera olika webinar om olika aspekter av solenergiinstallation, som du kan anmäla dig till helt gratis.

Du får också möjlighet att ställa frågor och diskutera med våra experter och andra deltagare, och knyta nya kontakter i branschen.

Våra webinar är öppna för alla som arbetar med solenergiinstallation, oavsett erfarenhetsnivå eller företagsstorlek. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling för att kunna koppla upp dig och vara med på det webinaret du har anmält dig till.

Låter det intressant? Då ska du inte missa våra kommande webinar som du hittar på vår hemsida här. Skynda dig att anmäla dig, platserna är begränsade!

Vi ser fram emot att träffa dig online.

/Solelgrossisten Sverige AB

> Se våra webinar och anmäl dig här!