2024-05-08 Event

Välkommen på installatörsutbildning - SoliTek & Nordmount

Solelgrossisten bjuder i samarbete med Nordmount och SoliTek in till flertal installatörsutbildningar under maj månad! En unik möjlighet att samla på dig så mycket kunskap och information som möjligt - från två pålitliga aktörer inom montage och solpaneler.

Utbildning med SoliTek

Under nio tillfällen i maj kan du som installatör eller säljare ta del av exklusiv utbildning tillsammans med SoliTek - en branschledande europeisk aktör inom solenergi! 

Varför ska du delta

Du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper om SoliTek med fokus på deras Solrif-panel (BIPV), tunga certifieringar och deras listning hos SundaHus och Byggvarubedömningen. Som installatör får du dessutom möjlighet att praktiskt få prova på att installera Solrif-paneler med experter på plats. Utbildningen är uppdelad i två sessioner - en för säljare och en för installatörer. Måltider ingår under utbildningarna!

Utbildningstillfällen

27 maj 2024 - Mölndal

28 maj 2024 - Helsingborg

29 maj 2024 - Tomelilla

11 juni 2024 - Uppsala

12 juni 2024 - Stockholm/Älvsjö

Max 30 personer per utbildningstillfälle - anmäl dig senast den 16 maj! 

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här >>

 

Utbildning med Nordmount

Nordmount är din pålitliga partner för montagesystem. De erbjuder snabbinstallerade och svensktillverkade montagesystem med fokus på säkerhet och flexibilitet. Ta chansen och öka dina kunskaper om Nordmount!

Varför ska du delta

Utbildningen äger rum på Nordmounts egna utbildningscenter i Värnamo. Detta är en exklusiv möjlighet att fördjupa dig i solenergins värld och få praktisk erfarenhet av solpanelsmontage på tak! Du kommer att få lära dig om och arbeta med Nordmounts innovativa solpanelmontagesystem. Deras expertis och erfarenhet inom takmontage garanterar att du får de kunskaper och färdigheter du behöver för att säkert och effektivt installera solpaneler på olika typer av tak. 

Utbildningstillfällen

23 maj - Värnamo
30 maj - Värnamo 

Max 15 personer per utbildningstillfälle - anmäl dig senast 10 dagar innan respektive utbildningstillfälle!

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här >>