Solelgrossisten

Vi på Solelgrossisten hjälper Sverige att fånga solen!


Solelgrossisten är grossister och säljer enbart till återförsäljare samt installatörer.
Solelgrossistens huvudkontor och lager ligger i Tomelilla i Skåne. Säljkontor finns i Täby, Kungsbacka, Malmö, Lund och Helsingborg.

I vår webshop finner du ett heltäckande och balanserat sortiment både från Asien och Europa, med produkter från branschens bästa och främsta varumärken. Vi har det mest relevanta sortimentet från de största tillverkarna.

I januari 2023 blev Solelgrossisten en del av Ahlsell-koncernen. Läs mer här!

Kontakta oss!

Nyheter


från Solelgrossisten

 • Solelgrossisten
  2024-06-05

  Vi önskar er en trevlig nationaldag!

  Imorgon den 6 juni är det Sveriges nationaldag följt av en klämdag. Vi på Solelgrossisten vill informera om att vi kommer att hålla stängt 6-7 juni till följd av detta. På måndag den 10 juni är vi tillbaka igen och under tiden kan du använda våra tjänster och lägga beställningar - precis som vanligt.
  Läs mer
 • Solel Academy
  2024-05-31

  Snabbguide för säljare & projektörer - Så lyckas du med planering av solcellsanläggning

  Solceller representerar en spännande och hållbar lösning i dagens energimarknad. Som montör, projektör eller säljare i solcellsbranschen vet du att varje installation och planering inte bara är en teknisk uppgift, utan också en fantastisk möjlighet för dina kunder att bli självförsörjande med egenproducerad solel. Men hur säkerställer man att varje solcellsanläggning planeras och installeras på ett säkert, effektivt och långsiktigt hållbart sätt?
  Läs mer
 • Kampanj
  2024-05-27

  Kampanj på 370W Solrif-paneler!

  Vi är stolta över att presentera ett exklusivt erbjudande på de högkvalitativa 370W Solrif-panelerna från den europeiska tillverkaren SoliTek. Detta tidsbegränsade erbjudande gäller fram till 31 augusti eller så länge lagret räcker. Ta chansen att investera i framtidens solenergi och dra nytta av de många fördelarna med SoliTeks banbrytande teknologi.
  Läs mer
 • Kampanj
  2024-05-17

  Fronius Symo & Eco-växelriktare till kampanjpris

  Gör ditt livs bästa affär med Fronius växelriktare! Är du redo att ta din solenergianläggning till nästa nivå? Nu är det perfekta tillfället att göra det. Från den 1 maj till 31 juli erbjuder vår leverantör Fronius ett oslagbart kampanjpris på deras högkvalitativa Symo och Eco-växelriktare - upp till 6900 SEK rabatt!
  Läs mer

Aktuella kampanjer

Missa inte våra exklusiva kampanjer på växelriktare, energilager och solceller!

Solel Academy

Utöka dina kunskaper och ta del av de senaste nyheterna inom branschen!

 

Nyhet - Pixii Home

Nu har vi Pixii Home i vår webshop - det senaste inom villabatterier.

Solel Leasing

Hjälp din företagskund att finansiera sin solelanläggning!

Om oss

Solelgrossisten grundades 2014 och är idag en av landets största grossister inom solel. Sedan januari 2023 är vi en del av Ahlsell-koncernen. Vårt heltäckande sortiment består av produkter från branschens bästa och främsta varumärken.

Vi säljer dock inte bara utrustning. Vår ambition är även att göra våra kunder till riktiga solelsproffs genom att erbjuda praktiska verktyg som vårt egenutvecklade kalkylprogram samt utbildningar via Solel Academy.

Vill du bli kund hos oss kan du ansöka om att bli det här. Vill du få vårt nyhetsbrev varannan vecka så registrerar du dig här.

Stolta medlemmar hos