Vi söker lageransvarig

Skrivet den 07 feb 2020

Vi söker lageransvarig till Solelgrossisten.

Vi tror att detta är Österlens mest intressanta jobb för dig som gillar praktiskt arbete, ordning och reda, att jobba både med truck och dator och att ha en arbetsdag där du själv bestämmer detaljerna.

  • Placering: Tomelilla (Simrishamn fram till våren 2020)
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Snarast
  • Sista ansökningsdag: Onsdag 26 februari.

Tack för fantastiskt gensvar. Vi har nu stängt ansökan och återkommer till alla med besked när vi gått igenom alla ansökningar.

Solelgrossisten är en av landets snabbast växande grossister inom allt som handlar om just solel: Paneler, växelriktare, montageutrustning och massor av små detaljer. Vi representerar ett 20-tal varumärken och säljer till återförsäljare och installatörer över hela landet.
Vi är ett snabbväxande företag i en snabbväxande bransch. Där du kommer att få vara med och göra skillnad på riktigt.

Nu söker vi dig som ska vara ansvarig för vårt lager och ta hand om både in- och utleveranser.
Du är praktiskt lagd och har inga problem vare sig med att arbetsleda andra eller att själv hugga i. Du tar ansvar och gillar ordning och reda. Dessutom vågar du ta ta beslut och ser vad som måste göras.
Du blir nämligen helt ansvarig för lagret, och även om alla hjälper varandra så kommer det att finnas frågor som bara du själv kommer att kunna svara på.

Under en vanlig arbetsdag kommer du att ta hand om inleveranser och både se till att saker hamnar i rätt ställ och att rätt information kommer in i systemen. Du får order som ska plockas och det är ditt jobb att boka transporter och se till att allt kommer iväg när det ska och att allt dokumenteras. Ibland kan det bli fråga om tunga lyft.
Du har koll på att det som finns på lagret och det som finns i systemen stämmer överens.

Vi tror att förtroenden är bättre än stämpelur och övervakning. Det är du som vet när saker ska vara klara och det blir du som gör din egen planering efter det.
Du gillar att lösa problem. Eller ännu hellre – se till att de aldrig uppstår.

Vi har en platt organisation, skrattar mycket och alla jobbar hårt när det behövs. Men vi vet också hur viktigt det är med återhämtning.

Det är ett stort plus om du är intresserad av solenergi och vill lära dig mer om produkterna och hur de används. Vi ser till att du får rätt träning och utbildning.

En liten kravlista har vi också: B-körkort, Truckkort (har du inte så ser vi till att du får), Svenska flytande i tal och skrift, bra kunskaper i engelska (även i skrift), datorvana och helst erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Har du jobbat i Oracle Netsuite så är det ett extra plus.

Du kommer att arbeta direkt under vår logistik/inköpschef som också är den som svarar på frågor.
Emil Claesson, 076 – 77 88 135, emil.claesson@solelgrossisten.se

Maila din ansökan med CV till ida.stromberg@solelgrossisten.se

Ansökningar tas emot och behandlas löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person.
Och vi gillar människor som är snabba på bollen…

Sista ansökningsdag: Onsdag 26 februari.

Scroll to Top