DCIM100MEDIADJI_0102.JPG

Skrivet den 25 apr 2019

Solelgrossisten söker logistikansvarig som vill verka på Österlen.

Solelgrossisten Sverige AB är en av Sveriges ledande grossister inom allt som har med solel att göra. Vi växer snabbt (dubblerar vår försäljning varje år) och det känns som om alla vill ha solpaneler. Det är en fantastisk bransch där det går undan.

Nu söker vi en erfaren logistikansvarig som vill hjälpa oss att växa på ett hållbart sätt.

En person som ansvarar för hela varuflödet – från beställning hos våra leverantörer, via lager, till våra kunder.
Du vet vilka utmaningarna är i ett grossistföretag och du har ett öga för lösningar. Du har erfarenhet av att skapa och utvärdera system och processer, men vet också att ibland måste man gå ut på lagret och lyfta och dra i saker och prata med en chaufför.
Du kommer ha en stor roll i arbetet med att implementera nytt affärsystem/webbshop där lager och logistik är en viktig del.

Jobbar du hos oss är du med och gör skillnad. Vi är ett företag där du slipper mellanchefer och storföretagens stelbenthet men där det ändå är ordning och reda. Raka puckar och snabba beslut.
Du kommer att jobba i den vackraste delen av Sverige – Österlen. Där det finns gott om roliga människor och fantastiska platser att bo på.

Vi tillämpar löpande rekrytering och ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Maila vår VD Karl Kylén (karl.kylen@solelgrossisten.se) om du vill veta mer eller ring honom på  0767 – 88 00 69.

EDIT: TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

 

Scroll to Top