Jinko-Cheetah

Skrivet den 30 okt 2019

Paketkampanj: Jinko 325 watts solpaneler för 1.250 kr/st*.

Solelgrossisten har fått ett nytt leveransavtal på Jinkos kanske allra bästa solpanel – Cheetah PERC 325 W. Därför kan vi nu erbjuda ett helt oslagbart pris för dig som beställer ett komplett paket på minst 30 paneler och tillbehör. 1.562,50 kr inkl. moms (*1.250 kr + moms) till slutkund per panel.

Jinko är världens största tillverkare av solpaneler för fjärde året i rad. Deras Cheetah-modeller tillhör det bästa man kan köpa idag. En ny struktur på glas och solceller ger en riktigt bra verkningsgrad vid dåliga ljusförhållanden och när vinklarna inte är optimala. Perfekt för svenska förhållanden med andra ord.
Jinko lämnar 10 års produktgaranti och 25 års effektgaranti (80%).

Läs mer om panelen här

Lägre pris än någonsin

Nu har vi fått ett leveransavtal med Jinko som gör att vi kan sälja deras 325 watts Cheetah-modell för ett lägre pris än någonsin. Med omedelbara leveranser.
Du som beställer ett komplett paket med växelriktare, montageutrustning och minst 30 paneler från din återförsäljare kan köpa panelerna för 1.562 kr/st inklusive moms (1.250 kr + moms). Rekommenderat c:a pris. Varje återförsäljare är fri att sätta sitt eget pris. Kontakta din återförsäljare/installatör för beställning.

Du hittar din närmaste återförsäljare/installatör här. Eller maila din adress till oss på info@solelgrossisten.se så får du reda på vem som är närmast.

(Är du återförsäljare/installatör: – logga in för att se ditt aktuella nettopris.)

Scroll to Top