Victron Energy


Holländska Victron Energy grundades 1975 och har gått från ett litet teknikföretag till ett internationellt företag med nästan 1000 olika produkter, sålda i mer än 60 länder världen över. Företaget har cirka 100 anställda som är fördelade på försäljningskontor på fyra kontinenter. Deras omfattande produktutbud inkluderar bland annat DC-DC-konverters, batterier, solpaneler och mycket mer för båtliv, landtransporter, landbaserat off-grid och industriella miljöer.  

Deras fokus är alltid att kombinera teknik med kundens behov. Eftersom man designar systemlösningar och alla delar av system kan Victron kontrollera kvalitet och prestanda i varje steg. 

Tillsammans med Solelgrossisten finns ett stort tekniskt kunnande, vilket gör att du kan känna dig trygg med att få högkvalificerad support. I de sällsynta fall som en produkt måste returneras till Victrons lokaler för reparation, skickas den vanligtvis tillbaka inom två arbetsdagar. Man strävar alltid efter att ha konsekventa och pålitliga lagernivåer samt leverans  via den mest effektiva vägen gentemot oss som distributör, för att du som kund ska kunna planera ditt projekt på bästa sätt. 
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.