Solelprojektering av kommersiella fastigheter

Design och projektering av solelanläggning 


En noggrann projektering är viktigt för att få en solelanläggning som ger hög kvalitet, hög säkerhet och god ekonomi på kommersiella fastigheter. Nu kan du ta hjälp av oss på Solelgrossisten för detta. Då får du tillgång till våra utbildade solelsprojektörer och all den kompetens inom solel vi samlat på oss sedan starten 2014.
Projektering innebär att vi granskar fastighetens förutsättningar och behov. Därefter planerar och dimensionerar vi installationen och designen för att ge dig bästa möjliga resultat.
Med projekteringen skapar vi sedan ett underlag för inköp av material, produktionskalkyl samt kompletta underlag och ritningar för arbetet med att montera anläggningen. Allt enligt gällande krav och regler.

 

Vad ingår:

Analys

Vi tar reda på fastighetens förutsättningar vad gäller konstruktion, energiförbrukning, effektillgång mm

Behov av ev. fordonsladdning, effektbalansering, energilager

 

Projektering

- Dimensionering av anläggning

- Skiss över anläggningen (med hänsyn till eventuella hinder) med monteringslösning

- Sträng- och kopplingsscheman

- Vind- och snölast beräkningar

- Skugg- och väderstreckanalys vid genomgång

- Produktionskalkyl och energibalans (Simuleringsresultat)

- Komplett kostnads-/materielförslag med: Paneler, växelriktare, montagematerial, installationsutrustning (kablar, klämmor, brytare mm) samt eventuella fordonsladdare och energilager.

 

+ allmänna bestämmelser (ABK09) för offerten

  

 


Hur fungerar det? 


1. Du tar kontakt med oss 

Du kontaktar oss enklast via epost - sedan återkommer vi till dig inom kort. Därefter hjälper vi dig vidare med vad vi behöver och berättar hur vi kommer gå till väga med projekteringen för att komma vidare.

2. Kostnadsuppskattning 

När vi kommit fram till att fortsätta med din projektering och fått underlag av dig så kommer vi ge dig en ungefärlig uppskattning på vad projekteringen kommer kosta. 

3. Leverans 

När du godkänt kostnadsuppskattningen kan vi gå vidare och se till att projekteringen utförs. När vi är klara kommer du en fil levererad digitalt till den epost som du uppgett.  

4. Faktura 

Efter levererad projektering får du en faktura på kostnaden för projekteringen 

 

  

Att köpa dina produkter hos oss gynnar dig! 

Är det så att du väljer att köpa dina produkter och utrustning här hos oss på Solelgrossisten då drar vi av kostnaden för projekteringen vid beställning. 

 


Varför ska du välja oss som din projektör? 

Solelgrossisten är en av Sveriges ledande grossist inom solenergi. Vi säljer enbart till installatörer och återförsäljare inom branschen och vårt mål är att hjälpa dig som installatör att ge din kund den bästa lösningen för varje objekt. 

Hos oss hittar du flerårig kompetens, sedan 2010, inom solel. Vi har utbildade solelsprojektörer som kommer dela med sig av sin kunskap och erfarenhet när de jobbar med din projektering.  

Hjälp din företagskund att finansiera sin solelsanläggning! 

Nu är det ännu enklare för dig som partner till Solelgrossisten att ge riktigt bra solelserbjudande till dina företagskunder. Sänk investeringströsklarna genom att erbjuda leasing av solelsanläggning, via Nordic Finance.

Läs mer om Leasing via Nordic FInance här!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.