Jobba hos oss

 

 

Tillväxtskapande Sälj- och marknadschef inom solenergi

 

Vi erbjuder:

Vi har visserligen redan en kraftig tillväxtstakt, men din uppgift blir att ta vår kundberbetning till nästa nivå. Vi har mycket att erbjuda dig som vill dela med sig av erfarenhet, säljmetod, driv och prestigelöst ledarskap. Runt dig finns personer med teknisk höjd, mycket kunnande om branschen, en kompetent styrelse och starka ägare. Arbetsmiljön är trivsam och behöver du en hjälpande hand så behöver du bara fråga en gång – resan gör vi tillsammans! Vi ser gärna att du är inne några dagar i veckan på kontoret i Tomelilla, men såklart kan du även varva med arbete hemifrån och att vara ute hos kund.

 

Rollen, erfarenhet och personlighet:

För att lyckas i rollen har du vana från ledarskap och att skapa business, troligen från en säljledande roll inom ett annat teknikinriktat bolag. Du trivs med eget säljarbete, men har fokus på att skapa resultat tillsammans. Du har uppnått goda resultat, tänker strategiskt kring säljarbetet, är kreativ och har en vana av att tänka lösningar - inte bara sälja en teknisk produkt. Förståelse för marginaltänk och merförsäljning krävs, samt en tydlig struktur för hur säljarbetet bäst läggs upp.

Du drivs av att göra bra affärer, gillar att sälja, förhandla och har känsla för vad som krävs för att kunna expandera i ett växande segment. Förståelse för en verksamhet med ehandel och systematisk marknadskommunikation är meriterande. Du har ett intresse för miljöfrågor i kombination med teknisk förståelse. Självklart har du ett driv och en nyfikenhet som går utanför det vanliga! Här får du vara med och göra skillnad – på riktigt! Det kräver mod, engagemang, självständighet, nytänk och god förmåga att etablera förtroende hos de entreprenörer vi hjälper. Det kommer att bli ett spännande äventyr!

 

Redo att kavla upp ärmarna?

Då är du välkommen att söka! För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Niclas Wate på 0734-35 35 77 eller på epost niclas.wate@roirekrytering.se.
Välkommen med din ansökan senast den 25 mars 2021. 

 

Ansökan

Klicka på knappen för ansökan (Vi tar inte emot ansökningar via e-post.)

 

» Ansök här

 

 

 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.