Huawei


Huawei erbjuder ledande smarta solcellslösningar som utnyttjar mer än 30 års expertis. Genom att integrera AI och molntjänster, införlivar Huawei ytterligare många av de senaste IKT-teknologier med solceller för optimal kraftgenerering, vilket gör att solkraftverket blir mycket effektiv, säkert och pålitlig. Genom att förbättra användningen av solenergi har Huawei globalt hjälpt till att driva miljontals hem och hundratals industrier.  

Funktionerna utgör optimal elkostnad, aktiv säkerhet och bättre erfarenhet utgör Huaweis unika konkurrenskraft. Tack vare deras Smart PV Solution finns det full flexibilitet för användarna att välja om de vill använda växelriktaren tillsammans med optimeringen. Utan optimering begränsas alla modulers prestanda i samma sträng av den svagaste. Med Huawei-optimering kommer varje solpanel uppnå bästa prestanda och effektivitetsgrad.

Huaweis växelriktare för bostäder har en integrerad snabb avstängning och bågfelsbrytare (AFCI) som minskar brandrisken och eliminerar risken för elektriska stötar i en skadad solcellsmodul under brandräddning, underhåll av utrustning osv.


Huawei LUNA2000 Smart String ESS (Energy Storage System) är en sträng av batterimoduler som kan expandera flexibelt efter behov av användning i hemmet. Kombinera Huawei Smart PV Solution med Huawei Smart String ESS för att få frihet och flexibilitet i utnyttjandet av energin. Med Energy Optimizer kan den hantera laddningsstatus för varje batterimodul självständigt, vilket innebär att även med en blandning av gamla och nya batterimoduler kommer din återanvändbara energi inte att begränsas av systemet .


Här hittar du vårt sortiment!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.