Fronius

Fronius är ett österrikiskt familjeföretag som grundades 1945. Under 90-talet tog man steget till att arbeta mer intensivt med solcellsteknik och idag har Fronius över 20 filialer världen över där solenergi har en betydande del i deras utövande. Fronius har mångåriga erfarenhet av hållbara energilösningar, vilket har gjort dem till innovationsledare. Deras produkter är naturligtvis av högsta kvalitet  - detta tack vare återkommande tester under extrema villkor. 


Fronius växelriktare i kombination med högklassiga batterier möjliggör flexibel laddningsstyrning. Möjligheten till parallella energiflöden gör att hushållet kan försörjas med solel samtidigt som ett batteri laddas.  Fronius testar sina produkter under extrema villkor för att säkerställa kvalitén. 

Oavsett om din kund har en villa eller solpark så klarar Fronius uppdraget tack vare ett ständigt uppdaterat sortiment. Dessutom är driftsättningen enkel och snabb - mindre en än handfull steg krävs! 

Med Fronius Solar.Web får kunden dessutom en lättförståelig överblick över sin energiförbrukning och avkastning. 

Se vårt Fronius-sortiment här.

Wattpilot från Fronius är den ultimata laddningsboxen för kunden som vill ladda sin elbil prisvärt både hemma och på vägen. 

Med Fronius Wattpilot kan/får din kund:

  • ladda kostnadseffektivt med flexibla elavgifter
  • ladda med överskottsenergi från solceller
  • intelligent laddningsläge för planerbar och prisvärd laddning
  • app som är enkel att hantera för bättre överblick och flexibilitet

Fronius Wattpilot Go möjliggör dessutom att du kan ladda när du är på resande fot. 

Nyfiken på sortimentet? Klicka här!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.