Om oss

Om Solelgrossisten Sverige AB

Historien börjar med att Niklas Knöppel grundar Futura Energi 2014. Futura Energi skapar som  en traditionell solenergiinstallatör. Med sin långa erfarenhet inom ingenjörstunga industrier intresserade han sig för solceller och valde att själv installera paneler på sitt eget hus.

Solceller var ju vid denna tid något ganska nytt, och intresset växte. Den delen av Österlen som han verkade i var under en period det solcells tätaste området i Sverige. Det blev helt enkelt upprinnelsen till Solelgrossisten, eftersom allt fler ville veta vad han fick sina produkter ifrån.

Solelgrossisten är ett av landets snabbast växande specialistföretag inom solel. Vi säljer enbart B2B – till återförsäljare och installatörer – och representerar många av marknadens ledande varumärken. Utöver att sälja utrustning hjälper vi på Solelgrossiten installatörer och återförsäljare att bli solelsproffs genom att erbjuda framtidssäkrade totallösningar och stå vid deras sida hela vägen från dimensionering till driftsättning. Bolagets styrka ligger i hög kompetens och i produkter av högsta kvalitet. Solelgrossisten levererar solpaneler med maximal prestanda som resulterar i bästa möjliga effekt för kunderna.

Målsättningen är att tillhandahålla allt material som behövs för en komplett solcellsanläggning, oberoende om det är på villatak, lantbruk, industri eller för markanläggning. Utöver detta vill bolaget ge kunderna, återförsäljarna och partners bästa möjliga service och pris.

Futura Energi verkar fortfarande som en lokal installatör på Österlen. Därmed fungerar också Futura Energi som en testbädd för de produkter som vi på Solelgrossisten tar in.

Kontakta oss

Kontakta oss via våra kontaktformulär så återkommer vi snarast.

Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt stora härliga team?

Press

Här ser du de pressmeddelanden som vi skickat ut.

Våra samarbetspartners

varumärken som du hittar i vår webshop

solplanet - solelgrossisten

Vi är inte billigast men hos oss får du kunskap, utbildning och support hela vägen!

Rulla till toppen