Sol,-blad_webb

Skrivet den 15 apr 2019

Nytt från Micke: Mer ljus och mer produktion!

Nu kommer ljuset till Sverige igen, och det är full fart hos oss på Solelgrossisten. Vår försäljningschef Mikael Johansson berättar om vad som är på gång.

Det är alltid roligt att kunna svara på frågor som ni återförsäljare och installatörer har, att kunna hjälpa till när någon fastnar i en beräkning eller ge råd om ett svårt tak. Tillsammans hjälps vi åt att bygga SolelSverige!
OBS – tänk på att logga in i webshopen för att se just dina avtalspriser!

 

Just nu har vi bra tillgång på paneler. Vi har stadigt inkommande Jinko Poly 280W.
På Monofronten All Black är det LG 330W, Jinko 305W och Solitek 300W som är våra val.

Solitek kommer vi att ha god tillgång på under våren och sommaren. Dessutom är klimatpåverkan för den panelen mindre, då deras fabrik drivs till 100% med förnyelsebar energi och transporten från fabrik (i Baltikum) till oss är kortare. Solitek lämnar också 20 års garanti på alla ramade glas/folie-paneler.

LG 330W är det fortsatt god tillgång på. Med sin höjda effektgaranti – 89,6% – är LG svårslagen ur ekonomisk synpunkt om man räknar på 30 år. Marknadens bästa garanti för glas/folie-panel – 25 år, gör också denna panel extra attraktiv.

Jinko Mono 315W, med silverram och vitt bakstycke, gör entré i vårt sortiment. Hög effekt, till attraktivt pris av världens största tillverkare av solpaneler. Jinko behåller förstaplatsen år efter år, och det visar i min värld att man verkligen håller vad man lovar när det gäller kvalitet.

 

Weland Stål montagesystem
Visste du att vi säljer montagesystem från Weland Stål 
Weland Stål är ledande i Sverige inom taksäkerhet och nu satsar man på att bli det även när det gäller montagesystem för solcellsanläggningar. Alla fästen, klämmor och skenor är i stål vilket ger förbättrad hållfasthet och långvarig säkerhet.
De är bland annat kända för sina unika fästplattor till lågt sluttande tjärpapptak. Där finns det ingen som kan konkurrera med dem. Men de har även mycket bra fästen för falsat plåttak och tegel-/betongpannor. Du behöver inte längre fasa ur pannan för att fästkroken skall passa. Tidsbesparingen är stor och du får inga trasiga pannor att ersätta till kund.
Inom kort kommer också deras nya tegelfäste, som på ett enkelt sätt är ställbart i höjdled.

AC-paket
Nu blir det ännu enklare att göra offerter. Vi har tagit fram kompletta AC-paket med allt kablage och installationsmaterial du behöver för anläggningar från 3 – 30 kW.
Alla våra fullständiga AC-paket med fasta priser hittar du här i webbshopen.

Gör livet lättare med färdiga Solcellspaket
Du vet väl att vi har färdiga solcellspaket från 4 – 12 kW för dina villakunder? Allt utom montageställning ingår. Klickar du på ett visst paket får du dock upp olika förslag på montageställning för olika taktyper.

Enkelt för dig – Enkelt för din slutkund!

Läs mer här

 

Hör gärna av dig till mig om du har frågor om vårt sortiment:
mikael.johansson@solelgrossisten.se

Scroll to Top