Vårt kontor från andra våningen med vårt café under entresoleplaner. Det är Niklas som är på väg nerför trappan. Hunden heter Walter och var bara på besök.

Skrivet den 06 okt 2020

Nu har vi flyttat till Tomelilla!

Egentligen flyttade vi redan innan sommaren, men med all som varit har vi helt enkelt inte haft tid att göra oss presentabla. Och i ”dessa tider” har det inte heller varit läge för någon inflyttningsfest.
Men nu är det dags att visa upp våra nya lokaler på Klintgatan i Tomelilla.

Solelgrossisten är alltså kvar på Österlen, men har bytt Simrishamn mot Tomelilla. Vi fick tag på fantastiska lokaler både för kontor och lager och en del framtida ändamål som vi berättar mer om längre fram.

 

Här har vi ca 200 kvadratmeter kontor i två plan och 700 kvadratmeter lager, med gott om plats att lagra ställning och annat utomhus.  Här är lastramper och enorma hårdgjorda ytor där det går att köra i 8:or med lastbil med släp.

Du är givetvis välkommen hit när helst det passar. Vi har en helt ny och fin kaffemaskin och ett helt litet café på kontoret!

(Bildtext till bilden ovan: Vårt kontor från andra våningen med vårt café under entresoleplaner. Det är Niklas som är på väg nerför trappan. Hunden heter Walter och var bara på besök.)

Såhär ser vårt nya lager ut. Vilken skillnad mot innan!
Och här är andra sidan av kontoret. Nerifrån. Det är konferensrummet bakom glas där uppe. I de tre rummen på nedervåningen sitter Joakim, Niklas, Carina och Ida.
Jennifer är vår lagerchef och Marcin är hennes högra hand. Det är de som ser till att allt går in och ut som det ska.
Här är Jennifers lagerkontor.
Vårt lager i bakgrunden. Och mycket montageställning framför!

 

 

 

 

Scroll to Top