Skrivet den 23 aug 2019

Gratis solelsutbildningar från Solelgrossisten i September

Lär dig allt om optimering med Tigo, Solitek GlasGlas och Solrif montagesystem.

Kunskap är ofta bästa sättet att sälja rätt saker till sina kunder. Och den som säljer rätt saker får oftast fler och lönsammare affärer.

Nu åker vi ut på en liten turné där vi kommer att ha en dags kostnadsfri, praktisk utbildning/träning på tre riktigt intressanta produkter som kan stärka dina affärer.

TIGO – Optimerare
Förstå en av solcellsmarknadens bästa produkter på djupet och lär dig sälja Tigo effektivt! Tigos Europa-representant kommer och ger dig en fördjupad kunskap om marknadens smartaste optimeringssystem.
Läs mer här:

Solitek GlasGlas-paneler
Europeiska GlasGlas-paneler med den mest miljöanpassade tillverkning vi någonsin sett. Lär dig mer om fördelarna med GlasGlas och hur du bäst förmedlar denna kunskap till slutkund. Och se deras Smartpanel med integrerade TIGO-Optimerare.
Läs mer här:

Solrif montagesystem för takintegrerade lösningar
Bygger på SoliTeks GlasGlas-panel och med ett nytt och fräscht beräkningsverktyg. Med denna kalkylator blir det mycket enklare att sälja riktiga takintegrerade lösningar till kund – en lösning som är baserad på en standardpanel ( och inte på 9W tegelpannor …)!
Läs mer här:

Vilken dag & plats vill du gå?
10 september (Tis)   09:00-15:30  Bronsgatan 3, Åstorp
11 september (Ons)  09:00-15:30  Argongatan 4, Mölndal
12 september (Tors) 09:00-15:30  Vendevägen 87, Danderyd

Anmäl dig idag:
Vi har plats för max 15 deltagare per kurstillfälle. Anmäl dig til mikael.johansson@solelgrossisten.se senast den 2 september.

Glöm inte att ange namn på de som ska gå. Om det blir överbokat förbehåller vi oss rätten att begränsa antalet deltagare per företag.

Scroll to Top