Utbildning till solelsinstallatör på Glava Energy Center

Skrivet den 08 nov 2019

3+1 dagars utbildning till Solelsinstallatör. Tillsammans med Solelgrossisten.

Glava Energy Center i Värmland är kända för att hålla de kanske bästa utbildningarna som finns för solelsinstallatörer i Sverige. I början av december är det dags för en ny kurs – och den här gången har vi på Solelgrossisten byggt på 3-dagarsutbildningen med en extra dag. 
Den som går utbildningen på Glava kan efter kursen installera och montera solceller fackmannamässigt. På ett sätt som klarar krav från försäkringsbolag, elsäkerhetsverk, brandmyndigheter och andra. Utbildningen sker med en svårslagen blandning av  teori och praktik.
Vid sidan av Glavas tre dagar har vi på Solelgrossisten en speciell dag där vi lär ut hur man arbetar med våra produkter i praktiken – under ledning av vår egen personal. Vi kommer bland annat att gå igenom olika beräkningsprogram för design, dimensionering och hållfasthet. Dessutom guidar vi dig i den djungel som finns av solpaneler, växelriktare, optimerare, montageställning, DC- & AC-komponenter. Vi diskuterar för och nackdelar med olika märken och typer.
Perfekt tillfälle att få ny kompetens!
Detta är ett perfekt tillfälle att ge fler i din personal (eller dig själv…?) den kompetens som krävs för att arbeta profesionellt med solelsinstallationer!
Boka nu
Tis 3 december — Fre 6 december
Dag 1-3:  8.900 kr
Dag 4:     1.850 kr
Lunch, fika och kurslitteratur ingår.
Boende tillkommer och finns i direkt anslutning till Glava Energy Center. Pris per person i dubbelrum från ca 1.000 kr (+ moms)/natt. Bokning och betalning sker separat.
Anmäl dig till  Mikael Johansson, senast den 22 november 2019
mikael.johansson@solelgrossisten.se
Scroll to Top