Solel Balanstjänst

Grönt Ljus för Innovation: Solelgrossisten Lanserar Balanstjänst med CheckWatt

Här på Solelgrossisten har vi alltid haft som mål att ligga i framkant av solenergibranschen, och idag är vi glada över att presentera en ny, banbrytande tjänst: Solel Balanstjänst. I samarbete med det innovativa företaget CheckWatt erbjuder vi nu hjälp till våra kunder med anslutningen till CheckWatt. En unik möjlighet att inte bara producera sin egen el med solceller, utan även tjäna pengar på sina hembatterier!

CheckWatt - Vår Partner för Grön Innovation

CheckWatt, en av Sveriges ledande aktörer inom energitjänster, erbjuder med sin tjänst Currently hushåll med egna batterilager möjligheten att ansluta sig till ett virtuellt kraftverk. Vi på Solelgrossisten ansluter kunden till CheckWatts virtuella kraftverk. Denna anslutning gör det möjligt för batteriägare att få betalt för att stötta elsystemet, något som tidigare endast varit tillgängligt för större aktörer. Med CheckWatts teknik kan alla bidra till ett stabilare och grönare elnät – och dessutom tjäna en extra slant!

Varför Solel Balanstjänst?

När elproduktion överstiger konsumtion kan obalans uppstå i elnätet. Detta kan leda till oönskade strömavbrott. Ett batterilager, som snabbt kan bidra med energi, kan hjälpa till att stabilisera nätet vid sådana obalanser. Och nu, tack vare vår samarbetspartner CheckWatt, kan du som kund hos Solelgrossisten tjäna pengar på att bidra till detta.

Ett grönare samhälle tillsammans

Vår vision på Solelgrossisten har alltid varit att skapa ett grönare samhälle. Med tjänster som Solel Balanstjänst och partnerskap med företag som CheckWatt kommer vi ett steg närmare den visionen. Solkraft, i kombination med batterilager och smart teknik, kan inte bara göra elnätet grönare utan också mer effektivt och driftsäkert.

Ny support för våra kunder

För att garantera bästa möjliga support till våra kunder, bygger vi framöver en avdelning hos Solelgrossisten för frågor om Solel Balanstjänster. Om du inte får tag i CheckWatt direkt, kan du alltid vända dig till oss. Mer information om den utökade supportavdelningen kommer snart, men du är alltid välkommen att kontakta oss redan nu med dina frågor på följande mejladress: balansering@solelgrossisten. Vi ser fram emot att kunna ge dig ännu bättre stöd och vägledning!

Är du också intresserad av att installera CheckWatt och tjänsten Solel Balanstjänst? Kontakta oss, så hjälper vi dig! Du kan också läsa mer om Solel Balanstjänst här. 

Anslut dig till Solelgrossistens Solel Balanstjänst idag och bli en del av den grönare framtidens energirevolution!

 

Med vänliga hälsningar
Oliver Nylund, Utbildningsansvarig
oliver.nylund@solelgrossisten.se

Rulla till toppen