Solelprojektering
Solelprojektering

En noggrann projektering är viktigt för att få en solelanläggning som ger hög kvalitet, hög säkerhet och god ekonomi på kommersiella fastigheter.

Solelprojektering av kommersiella fastigheter – Design och projektering av solelanläggning 

En noggrann projektering är viktigt för att få en solelanläggning som ger hög kvalitet, hög säkerhet och god ekonomi på kommersiella fastigheter. Nu kan du ta hjälp av oss på Solelgrossisten för detta. Då får du tillgång till våra utbildade solelsprojektörer och all den kompetens inom solel vi samlat på oss sedan starten 2014. Projektering innebär att vi granskar fastighetens förutsättningar och behov. Därefter planerar och dimensionerar vi installationen och designen för att ge dig bästa möjliga resultat. Med projekteringen skapar vi sedan ett underlag för inköp av material, produktionskalkyl samt kompletta underlag och ritningar för arbetet med att montera anläggningen. Allt enligt gällande krav och regler.

Hur fungerar det? 

1. Du tar kontakt med oss

Du kontaktar oss enklast via epost – sedan återkommer vi till dig inom kort. Därefter hjälper vi dig vidare med vad vi behöver och berättar hur vi kommer gå till väga med projekteringen för att komma vidare.

2. Kostnadsuppskattning

När vi kommit fram till att fortsätta med din projektering och fått underlag av dig så kommer vi ge dig en ungefärlig uppskattning på vad projekteringen kommer kosta. 

3. Leverans

När du godkänt kostnadsuppskattningen kan vi gå vidare och se till att projekteringen utförs. När vi är klara kommer du få en fil levererad digitalt till den epost som du uppgett.  

4. Faktura

Efter levererad projektering får du en faktura på kostnaden för projekteringen 

 

Att köpa dina produkter hos oss gynnar dig!

Är det så att du väljer att köpa dina produkter och utrustning här hos oss på Solelgrossisten då drar vi av kostnaden för projekteringen vid beställning. 

Läs mer om vår tjänst här och kontakta oss!

Rulla till toppen