Viktig information gällande leveranser
Uppdaterad-information-gallande-leveranser

Just nu är det en speciell situation på marknaden när det gäller solelsprodukter.

Det är en global brist på råvaror och komponenter och ovanpå det har pandemin skapat otakt i transportflödena. Både råvaror och internationella frakter har gått upp i pris och tyvärr ser det ut som om situationen kommer att hålla i sig under större delen av året.    

Allt detta gör att det är mycket svårt för oss att ge exakta leveransbesked. Vi får ofta nya besked från våra leverantörer som gör att vi, i vår tur, måste revidera det datum som vi har gett till er. Men Solelgrossisten jobbar hårt med detta – vi lämnar varken fraktbolag eller leverantörer i fred och vi har ett stort inflöde av varor varje dag till vårt lager, som i sin tur jobbar för högtryck för att skicka ut era beställningar. 

 Solelgrossisten är medvetna om vilka konsekvenser det innebär för er att inte kunna få klara besked, vilket vi verkligen beklagar. Vårt mål är att uppdatera er så snart vi har ny information.  

 Till dess är det bra att tänka på: 

– Ditt förväntade leveransdatum hittar du i din orderbekräftelse 

– Det är viktigare än någonsin att ha framförhållning och beställa i god tid 

Solelgrossisten gör allt vi kan för att du ska kunna fortsätta göra det du är bäst på; bygga solelsanläggningar! 

Rulla till toppen