Nu kan du köpa våra nya laddboxar. Och sälja dem 50% billigare
Nya-laddboxar

Den som köper solel kommer snart att vilja ha en laddbox för elbil. Och tvärtom kanske. Med det nya gröna avdraget på 50% för privatpersoner har du som installatör en stor fördel gentemot de som bara säljer själva laddboxarna. Numera är det ju så att hela installationskostnaden måste vara på samma faktura för att avdraget ska kunna ges.

Det betyder alltså att den som köper en laddbox i butik eller på nätet och sedan anlitar en installatör för att koppla in den INTE får avdrag på själva boxen – utan bara på arbetskostnaden (läs här vad Skatteverket skriver).

Här är en stor möjlighet för dig att skapa merförsäljning – både inför kommande solelsinstallationer – och hos dem som du redan installerat hos.

Vi har intelligenta laddboxar både från DEFA och vårt eget nya varumärke Solel Solutions som är framtagna för att integreras med våra energilager.

Samt alla tillbehör du kan önska.

Här hittar du alla laddboxar

Här hittar du laddboxar från Solel Solutions

Här hittar du laddboxar från DEFA

Rulla till toppen